Avondje knutselen: sieraden

Laatst was ik toch weer naar de beadies geweest en ook al vind ik het meeste er te duur, ze hebben toch wel erg leuke dingen (en soms kan je met een beetje zoeken je favoriete items terugvinden op de chinese sites!). Met de zomer weer in aantocht heb ik twee vrolijke, niet-bijpassende dingen gemaakt.

De ketting is van een hanger van turquoise en heeft verder plastic kraaltjes aan een doorzichtig elastisch draad. Verder nog een stukje dunne schakelketting om het af te maken.

imageDaarnaast heb ik ook nog een armbandje gemaakt, heel eenvoudig van een cabochon met aan twee kanten een oogje. Ik heb er een citrienkleurig plaksteentje op gedaan en aan de ene kant een grijs draadje gemaakt en de andere kant met een stukje goudkleurige schakelketting.

Zo heb ik met weinig tijd of moeite toch wat leuks gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *