Nieuwe werktas

Vorig jaar nam ik een abonnement op de cosmopolitan, puur voor de tas. Deze werd het, in het donkerrood. Alhoewel ik nog steeds erg blij met de tas ben, merk ik dat hij niet erg handig is als formele tas. Ik ben niet erg georganiseerd van mezelf, dus daar heb ik hulp bij nodig. Nu liep ik behoorlijk te graaien op zoek naar agenda of andere werkdingen.

Mijn eisen waren dus eenvoudig bij elkaar te zoeken: een duurzame tas met handige vakken en genoeg ruimte voor A4-document(mappen) en een tablet. Daarnaast natuurlijk ook nog voor een flesje water, telefoon, TomTom etc…

Hierbij heb ik hem gevonden. Hij is van La Moda, ook wel te vinden op vintage sites, ik kan zo gauw niet vinden of het nog bestaat. Een mooie prijs, een mooie donkerrode kleur en praktisch. Het enige dat me tegenstaat is de geur, het ruikt naar oud en sigaretten, maar als die lucht uit m’n auto gaat, lukt dat ook wel uit een tas.
image

Kijk ook eens op marktplaats voor een tas, er staat veel moois!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *