Kiind jumpsuit

Hier is ie dan, eindelijk af. Het patroon is van kiind.

Niet helemaal symmetrisch bij de hals en niet heel lang draagbaar, maar toch een schattig pakje. Past mooi bij het dalton broekje dat ik eerder postte.

Bij dit pakje zijn twee dingen lastig:
1. Zorgen dat de halsstukjes symmetrisch zijn
2. Drukknoopjes inslaan bij het onderstuk. Dit kan wel wat meer uitleg gebruiken.

Drukknoppen inzetten was nog een heel avontuur. Eerst probeerde ik het met het inslaan van oude gekregen ‘anorak’drukknopen van prym. Resultaat: de zachte tricot was uitgescheurd en de knopen waren niet bruikbaar. Die heb ik dus uitgehaald.
Tweede poging verstevigd (opdat het niet uit zou scheuren) was met inslagdrukkertjes van koh-i-Noor. De versteviging maakte het zo dik dat het mannetje met geen mogelijkheid aan de achterkant bleef zitten.
Driemaal is scheepsrecht en zo ook hier. Ik besloot toch maar zo’n dure variotang te kopen met bijbehorende prymdrukkertjes. Wat een verschil! Ze zitten moeiteloos stevig vast en ze zitten niet scheef!

Nu ik goed weet hoe het moet, wil ik ‘m best nog een keer maken, maar het volgende project wordt wel even wat anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *