Bekeken: La Maison Victor maart-april ’15

Vandaag ben ik op m’n vrije dag even naar het winkelcentrum gelopen voor boodschappen, maar het was ook weer even geleden (een maand ofzo) dat ik een naaiblad gekocht heb. Deze keer ben ik gegaan voor de La Maison Victor. Waarom, zal ik even uitleggen. 

Ik vind dat dit blad wel een iets groter podium verdient, ik maak geen reclame ofzo, maar er staan vaak erg leuke patronen in, die ook op een heel duidelijke manier beschreven staan. Vooral de jurkjes zijn elke keer weer super (zie ook het Grace jurkje en de Trench dress) en er staan veel algemene tips in. Ook zijn de brei- en haakpatronen erg leuk, maar daar heb ik me nog niet aan gewaagd.

Als je, zoals ik, te eigenwijs bent voor naailes, is dit blad dus een goede voor je. Wat staat er deze editie in?
Het thema is kinderkleding, dus dat staat er wel bovengemiddeld veel in (ik heb ze zelf nog niet, maar ik vond het wel leuk om het Dalton broekje en het Kiind rompertje te maken.

Dameskleding
imageEen leuk jurkje en een rok die best leuk kan zijn, maar ook tuttig kan worden als je niet oplet. Stofkeuze he. Het spijkerjurkje kan waarschijnlijk ook wel in een andere stevige stof gemaakt worden en heeft moeilijkheidsgraad 2 uit 4. Voor de meest gangbare maten is 1,5*1,5meter nodig.

image

 

Een soepelere jurk is juist model Pearl, een kimonomodel met vleermuismouwen. Kan heel leuk zijn, maar bij wat meer vlees op de botten zoals ik, is het oppassen geblazen. Het truitje ernaast is heel mooi, maar dat komt vast door het structuurstofje. Deze ga ik zeker maken.

 

 

Kinderkleding
Niet echt kleding, maar dit slaapzakje is erg schattig! Leuk projectje!image

Als laatste nog twee superschattige gebreide truitjes (ja oma, misschien moet ik het toch echt weer gaan leren)!
image

Eén reactie

  1. Beste.Ik zoek een patroon van de Victor maart april 2015 kleed Rosa.Hoe geraak ik daaraan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *