Nieuwe categorie + extragratis Mohammedcartoon

Gisteravond vroeg ik me naar aanleiding van een twitterbericht van Uitgeverij Karaat af waar dat boek dat we voor WST kregen, nou gebleven was. Daar zijn we (nog) niet achtergekomen, maar het bracht me wel op het idee om de stukjes (en paints) die ik indertijd voor de site gemaakt heb, weer eens te bekijken.
Dat bracht me op het idee om de stukjes weer online te zetten, als een apart onderdeel op deze blog. Zoals de rest van de posts varieert het van geniaal tot ronduit genant. Neem gerust een kijkje, het aantal posts is in een klap verdubbeld!

De Extragratis Mohammedcartoon heb ik gemaakt in 2009, toen was er al een ‘Internationale Teken Mohammed Dag’. Hij is toen nooit gepubliceerd. De geschiedenis herhaalt zich net zo snel als de mode. Vandaag is de de dag van de eerste nieuwe Charlie Hebdo na de aanslag, dus het mag nog net.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *