Kringloop van het leven

Hakuna Matata, wat een prachtig leven. Je bent van plan om koning te worden, maar dan pakt je gemene oom die kans af, door je vader vroegtijdig aan zijn eind te brengen. Je gaat zwerven met een stel Vlaamstaligen, maar ook dat biedt geen soelaas, zeker niet wanneer er toch liefde in je leven komt. Wijs en geil van macht als ze is, vindt ze toch dat je je plek op moet eisen. Dat wordt nog eens bevestigd door die wijze oude roodbilbaviaan met blauwe wangen. Je gaat weer terug naar je geboortegrond en je vecht net zo lang tot je gewonnen hebt. Je bent weer de baas en dat is goed zo. Dat is de kringloop van het leven.

Het is alweer een flinke tijd terug dat ik iets geschreven heb voor 120w.nl. Toch is het een leuke schrijfoefening om kort maar krachtig een punt te kunnen maken. Dit is ook iets om weer op te pakken!

Het plaatje dat ik gebruikt heb is van een spelletje genaamd Botanicula, van de makers van oa. machinarium en samarost. Het is erg mooi gemaakt en zit vol leuke extraatjes. Aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *