Bekijken: Burda februari 2015

Vandaag is het behoorlijk koud en heb ik nergens zin in. Ik ben het eerste checkpoint van Duolingo gepasseerd en  ik keek de nieuwe Burda door op zoek naar wat ik wel of juist niet wil maken. Lekker comfortabel op de bank met een kop koffie bladeren.

image shirt links
Deze valt duidelijk in de categorie ‘niet maken’. Typisch burda is helaas dat er soms dingen bij zitten die net wat anders zijn. Ze moeten natuurlijk al heel wat jaren hun maandblad vullen, dus dan krijg je dat soort dingen.
Rechterfoto: Links: no-go, voor mij in elk geval. De rechter is, zeker met een ceintuurtje, erg leuk. Fijn stofje ook. image
image foto links, shirt + rok
Nog zo’n combinatie van wel en niet leuk. De rok is tof, tot je die gekke flap ziet. Het shirt is dan weer erg leuk.
image foto links: jurkje
Dit is dan weer wel een prima jurkje voor mij! Makkelijk maar ook weer niet te simpel door de rimpeldetails.
foto rechts, jurkje
Leuk jurkje! Ik denk er nog over of ik hem voor mezelf ga maken om de vorm, maar ik vind zoiets wel mooi.
image
image foto links,rok en shirt
Het shirt is van hetzelfde patroon als foto 3, zo zie je maar weer wat een ander stofje doet. Zo’n rokje is lekker comfortabel en ik heb ook nog sweatstof liggen!
foto rechts, crop top en maxirok
Leuke stijl dit, boho rommelig. Maar een maxi-rok in zulke dikke stof? Misschien als je zo’n figuur hebt als het model, maar zonder lange dunne stelten wordt dit niks.
image
Tot slot alvast een inkijkje in volgende maand. Wat krijg ik zin in zomer van zulke prints! image

5 reacties

 1. Ik vind modellen in dat soort bladen altijd zo ongelukkig kijken. Alsof ze denken: ik moet iets hips aan en daarmee in de Vogue, dit was niet de bedoeling! Al die kleren ogen ook zo … groot?! Het sluit totaal niet aan op die modellenlijven. Als ik zou kunnen naaien, zou ik mijn eigen draai geven aan de patronen.

 2. Ik snap wat je bedoelt, al probeert Burda misschien juist wat artistiekerigs uit te stralen. Bij de knip lachen ze vaak breeduit.
  Heb ook nog wat oude knipmodes liggen, die zijn pas echt fantastisch. Zal er eens wat voorbeelden van inspannen.

  Van die patronen aanpassen: dat is nog wel een vak apart hoor. Ik heb me er nog niet aan gewaagd.

 3. Als je bij een coupeuse een goed grondpatroon laat tekenen, knu je zowat elke jurk, of bloes in dit patroon intekenen.
  Met een beetje hulp van een lerares, kom je dan overal mee weg.
  Uit eigen ervaring, ik heb al veel modellen gewoon in mijn eigen patroon getekend en gamaakt.
  Succes, Anja.

 4. Hoi hoi

  Even een beetje gekke vraag misschien… Ik zoek het burda blad van februari 2015. Hij is helaas niet meer te koop. Mocht je er niks mee doen dan hoor ik het graag. Om hem tegen betaling over te nemen. Ik hoor het graag.
  Groetjes bianca

 5. Dag Bianca,
  Ik stuur je een e-mail. Het duurde even voor ik je antwoord, omdat ik op vakantie was. Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *