Zomerjurk

Twee zaterdagen nadat ik de naaimachine gehad had voor m’n verjaardag, was ik heel enthousiast om naar de lapjesmarkt te gaan. Op internet had ik al enige tijd rondgekeken en ik had al meer patronen gevonden dan ik dacht ooit te zullen maken. Het eerste kraampje was meteen raak, er was een couponhoekje met 3 voor 2,50!

Deze post gaat over het eerste item dat ik daarmee gemaakt heb. En dat ging niet over rozen. Ik heb namelijk deze tutorial gebruikt. Ik dacht wel vanaf een patroon te kunnen werken, maar een patroon aanpassen zodat de originele onderop het lijfje niet mer gebruikt wordt, en een hele grote bustenaad wel, dat bleek niet voor mij te werken. Gelukkig kon ik het stofje gemakkelijk uithalen en de originele naad mee naaien. Uiteindelijk ben ik wel blij dat ik dit patroon gebruikt heb, het is een leuk jurkje geworden en ik had nooit gedacht dat ik geel zou dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *