Tweede stash

Okee, ik geef het toe. Ik ben geobsedeerd. Ik bekijk kleding van anderen om te zien hoe het patroon en de naden lopen, wat voor stof het is. Ik fantaseer wat ik allemaal zou kunnen maken, wat voor stofjes ik nog meer wil. Daarom vond ik het ook zo leuk om voor de tweede keer naar de lapjesmarkt te gaan. Met een behoorlijk indrukwekkende buit!

Van boven naar beneden
Blauwe voeringsstof: 1,50 per meter
Zwart rood tricot chinese print 2,50 voor 3
Zand linnenachtig 2,50 voor 3
Lichtblauw zwaar linnenachtig 2,50 voor 3
Grijsgroen tricot (grote lap!) 2,50 voor 3
Lichtblauwe kreukstof met klaprozen 2,50 voor 3
grijs paars geweven katoen 2,50 voor 3
geel rood pauw achtig motief 5,00 per meter van Stenzo
Groen bruine zigzag katoentricot 5,00 per meter van Stenzo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *