Vakantie

Pukkelpop en een verregende kust met een dagje Brugge, dat was onze vakantie 2010. 
Terug van een heerlijk zonnig festival (absolute hoogtepunten: Eels en The Flaming Lips, met eervolle vermeldingen voor Flip Kowlier en Selah Sue) en een flink verwaaide en verregende vakantie in de Panne, het godvergeten gat aan de Belgische kust dat nog het meest te vergelijken is met Texel, denk ik. Ik kan geen mosselaankondiging meer zien!
Het eten beviel in het algemeen niet geweldig. Festivaldag1 met bami ging wel, festivaldag2 met frietjes met zure mayo (mijn favoriet) bracht me tot kotsen en schijten en een bezoek aan de norse maar hulpvaardige mensen van de eerste hulp van het festival (motilium for the win!), zodat ik die laatste dag kon voltooien met een broodje falafel, erg lekker trouwens.
Na een dag reizen bereikten we dan de panne, waar de Kervelsoep van de camping zo zout bleek dat ie niet te vreten was, en mijn tentgenoot ook al tot kotsen bracht. Heerlijk. De dagen erop was het friet, friet en friet dat de klok sloeg, wel met de vermelding dat we woensdag heerlijk zeewolf cq. varkenshaas gegeten hebben voor 7 euro, met de flairbon (tip!)
Huidige staat is dat ik snotverkouden ben, met verstopte neus en oren en een raspige keel en warm van binnen. Volgend jaar plannen we de vakantie beter.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *