Joran returns! De perfecte B-film

We wisten het eigenlijk al twee jaar geleden. Joran van der Sloot is een psychopaat. Maar, zoals het een echte B-film betaamt, is het verhaal nog lang niet afgelopen…

Meryl streep, met serieuze blik en huilogen, zou een geweldige Mamma Holloway zijn, de dochter wordt vast gespeeld door de eerstkomende upcoming queen van teenypop land, vijf maanden voordat het arme ding de eerste coke in haar neus stopt. Daarna volgt natuurlijk Peter R. de Vries, in een cameo-rol van zichzelf, die een geweldig spannende undercoveractie op touw zet met een of andere vieze coño-bad-ass-gangster, gespeeld door Robert de Niro, met net genoeg plamuur om er zo’n eeuwige smiley van te maken.

Natuurlijk moet de film ook mooie plaatjes bevatten, daarom heeft Joran precies de goede tijd gevonden om er een tijdje tussenuit te gaan. Thailand, met prachtige stranden en veel natuurschoon, weet de juiste snaar te raken bij de kijker om net wat sympathie op te wekken voor Joran. Hij heeft het gewoon gezellig met zijn vrienden en vriendinnen daar, kan toch prima? De prachtige Oosterse schonen vermaken zich ook weleens met andere mannen, maar dit zorgt juist dat de kijker inzicht krijgt in de complexe relaties en de gevoelige kant van onze held.

Vlak nadat de boel is ingekakt (het is tenslotte wel een B-film), gaan we over op de recentste ontwikkelingen: Joran in Peru. De doodgeverfde klootzak probeert zijn leven te beteren en wil op het enige continent waar hij nog niet verguisd is, met een lieve chica een rustig bestaan opbouwen. Aangezien al dat eerdere gereis en gepoker wel betekent dat Joran een vrij dure levensstijl heeft, komt het vrij goed van pas dat juist Stephanie Flores, de dochter van een rijke zakenman, zijn pad passeert. Het gaat heerlijk, ze worden vriendje en vriendinnetje (hey, het wordt wel een Hollywoodproductie) en er wordt gezoend met viooltjes en rozenblaadjes op de achtergrond. Totdat Stephanie Facebook ontdekt…

De rest kunnen jullie nu live volgen in allerhande (online) media. Het circus dat nog zal volgen zal ruim voldoende zijn om met een spannende rechtbankscène afscheid te nemen van de kijker. Wordt hij er niet ingeluisd? Maakte hij niet gewoon een grapje? Is het voldoende om hem te veroordelen…

Ik bestel alvast de popcorn!

2 reacties

Reacties zijn gesloten.